Κ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Επανασχεδιάζοντας ένα πανελλήνιο, εμβληματικό έντυπο

Η Καθημερινή ιδρύθηκε το 1919 και είναι μία από τις ιστορικές εφημερίδες στην Ελλάδα- σημείο αναφοράς της πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής κοινότητας της χώρας.
Παράλληλα με την κύρια έκδοση της ημερήσιας εφημερίδας, το κυριακάτικο ένθετο περιοδικό  “Κ” έχει μεγάλη επιρροή και ισχυρή παρουσία στα ελληνικά δρώμενα προσφέροντας στους πιστούς αναγνώστες του ένα σταθερό εβδομαδιαίο ραντεβού με ρεπορτάζ, απόψεις και κάλυψη της επικαιρότητας μέσα από αγαπημένες στήλες.

Το “Κ” αποζητούσε μια νέα προσέγγιση στην έντυπη μορφή του που θα ισορροπούσε ανάμεσα στο ανανεωμένο του προφίλ & περιεχόμενο και τη σχέση οικειότητας με το κοινό του.

Αναπόφευκτα είναι πολλοί οι ένθερμοι θαυμαστές των εντύπων και των εφημερίδων σε ένα γραφιστικό γραφείο. Έτσι, όταν ήρθε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Καθημερινή, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Δουλέψαμε όλα τα συστατικά του περιοδικού ξεχωριστά –το εξώφυλλο, τις σταθερές στήλες και τα επίκαιρα– διατηρώντας ωστόσο κοινό χαρακτήρα, πιστό στην προσωπικότητα του εντύπου και του περιεχομένου.

Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
01
Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
02 Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
03 Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
04 Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
05 Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
06 Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
07 Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
08 Κ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
09